Viziunea de aur – STOC EPUIZAT

26/03/2015

Coperta - viziunea de aur Final mic

DESCRIERE:

Viziunea de aur va deschide multe uși pentru tine. Cartea simplifică și explică unele concepte, astfel încât să le pot folosi mai bine în viața ta, și vei utiliza legea atracției pentru a fi persoana pe care vrei să fii.

Contrar credinței populare, nu ai venit pe lume singur și neînarmat. Înăuntrul tău se găsește o unealtă foarte puternică cu ajutorul căreia orice vis se poate transforma în realitate. Această conștiință interioară este direct legată chiar la Sursă, harta ta către succesul personal și spiritual. Pentru a putea folosi această hartă, nu trebuie decât să ajungi la sufletul tău, partea aceea pe care o numești „eu”. Acesta este Sinele tău spiritual, centrul tău metafizic care îți îngăduie să îți creezi viața așa cum crezi de cuviință.

Meditația reprezintă cea mai ușoară și eficientă metodă, prin care poți ajunge la conștiința ta interioară. Dar, înainte de a reuși să stăpânești meditația, trebuie să înveți să îți stăpânești stresul. Stresul nu e nimic altceva decât reacția noastră la schimbare.

Viața înseamnă schimbare, iar schimbarea e cea care cauzează stres. Secretul nu constă în găsirea unei căi de a evita stresul ci, mai degrabă, în schimbarea felului în care răspunzi atunci când stresul se produce. Cu alte cuvinte, secretul constă în controlarea atitudinii.

Îți amintești de acei oameni care par a avea tot norocul din lume? Oamenii, ale căror vieți devin din ce în ce mai bune? Motivul pentru care norocul pare să le surâdă este pentru că ei au învățat să aibă acces la conștiința lor interioară. Ei au descoperit că își pot schimba atitudinea, dar, pentru a face asta, au reușit să își controleze stresul.

Adevărul este că tot ce ni se întâmplă în viață, ni se întâmplă pentru că trebuie să ni se întâmple. Evenimentele s-ar putea să ne aducă o nouă perspectivă asupra unei situații sau ne-ar putea determina să pășim înapoi și să reflectăm. Dacă vedem aceste evenimente ca pe niște bariere negative, riscăm să nu receptăm mesajul pe care îl aduc. Mai bine schimbă-ți atitudinea și vei descoperi că s-ar putea să ai la orizont o nouă destinație, mai bună decât cea pe care ai căutat-o inițial.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 81
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-13-2
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: A golden presentation

CUMPĂRĂ cartea de  aici.