Un înger alături de mine – STOC EPUIZAT

22/01/2015

INGERAcest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: PUTEREA LUNII NOI.

DESCRIERE pentru UN ÎNGER ALĂTURI DE TINE:

Este posibil să ai propriul înger cu tine mereu, dar niciodată nu ai fost conștient de el? Această carte cu siguranță te va face să gândești dacă sunt sau nu unele “coincidențe” fericite din viața ta și dacă ele au fost doar o întâmplare. Și atunci ai putea gândi: ce e asta?

Îngerii sunt fiinţe de natură celestă, desemnate parţial pentru a ajuta umanitatea. Dar există diferite tipuri de fiinţe angelice, o ierarhie, iar ca toate lucrurile, şi aceştia urmează un anumit set de reguli şi legi.

Cea mai timpurie amintire a mea despre îngeri este aceea, când eu îi povesteam bunicii care mă striga, că eram ocupat şi că mă jucam cu Cherubs. Nu ştiam că am companioni îngeri, cum aş fi putut şti, de abia învăţam să vorbesc, iar cuvântul înger nu era nici măcar în cel mai limitat vocabular al meu. Nici măcar nu sunt sigur că aveam un vocabular pe vremea aceea, îmi amintesc totuşi de cei cinci colegi de joacă ai mei, ei erau la fel de reali pentru mine ca şi prietenii mei de azi. Ei nu aveau nume, după cum îmi amintesc, dar oricând eram singur fie în salon, fie în dormitor, fie în baie, erau şi ei acolo, în mintea mea, aşteptându-mă. Pe vremea aceea, nu ştiam diferenţa dintre un companion mental şi un prieten real. Pentru mine era acelaşi lucru. Abia cu mulţi ani în urmă am descoperit că aceştia erau îngerii mei păzitori.

Ei au dispărut tocmai când am devenit conştient de mine. Cred că era în jurul vârstei de cinci ani. Nu pot să spun că mi-a fost dor de ei, nu mi-a trecut niciodată aşa ceva prin minte. Dar eu pot să-mi vizualizez călăuzele invizibile acum aproape la fel de real ca şi cum făceam pe atunci; singura diferenţă fiind aceea că pe atunci, acestea erau la fel de reale ca şi realitatea, însă azi acestea sunt doar în mintea mea.

BURT GOLDMAN

DETALII:

  • Numărul de pagini: 58
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-10-1
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: Angel on my Shoulder

CUMPĂRĂ cartea de  aici.