Secretele Kybalionului – STOC EPUIZAT

22/01/2015

Secretele KYBALIONULUIAcest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

DESCRIERE pentru titlul: SECRETELE KYBALIONULUI

Începând cu cele 7 principii hermetice, aici veți găsi cum să utilizați puterea Mentalismului, al Vibratiilor, Polarității, Corespondenței, Cauză și Efect, Ritmului și a Genului. Este o carte pentru vârstele. Destul de probabil, poate fi cea mai valoroasă carte pe care o aveți sau o veți citi vreodată.

Faptul că, odată înţelese, cele şapte principii ale Kybalionului s-au dovedit a fi atât de importante în privinţa majorităţii lucrurilor din viaţă, și sunt motivul pentru care le vei găsi menţionate în tot ceea ce fac. În această scurtă lucrare mă voi strădui să dezvălui câteva dintre mistere şi nu pot decât să sper că o înţelegere mai bună a celor şapte principii îţi va dezvălui atât secretele Kybalionului, cât şi secretele vieţii.

Pentru mine cartea Kybalion (publicată prima oară, cu peste o sută de ani în urmă) a fost cheia pentru a descifra viaţa însăşi. Întreaga mea lume a fost răsturnată, pe măsură ce valuri de înţelegere îmi inundau fiinţa.

M-am decis să predau conceptele pe care le-am studiat. Am numit noul seminar SUPERMIND. Premisa cursului a fost înţelegerea vieţii şi a realităţii – ce a fost înainte şi ce va veni după. Supermintea este despre atragerea gândurilor pozitive şi a succesului şi despre respingerea gândurilor negative şi a eşecului. Cursul te învaţă despre dragoste şi înţelegere, despre realizări şi atitudine, despre frică şi curaj, despre relaţii şi încredere. Pe scurt este despre viaţa insăşi, având ca bază cele şapte principii conturate în Kybalion.

BURT GOLDMAN

DETALII:

  • Numărul de pagini: 68
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-11-8
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: Secrets of the Kybalion

CUMPĂRĂ cartea de  aici.