Reclamaţii către Univers – STOC EPUIZAT

11/10/2009

Ghid ajutător pentru împlinirea viselor

DESCRIERE:

Universul livrează totul. Învaţă să fii la timpul potrivit, la locul potrivit şi să recunoşti livrările.

reclamatiiAtât celui care comanda cu succes la univers, cât şi celui care reclamă, le va devenii limpede cât de multe livrări ale universului probabil că nu le-au recunoscut, complicându-se inutil. Vom vedea încă o dată că universul ne oferă mereu totul. întrebarea este adesea doar ce facem noi cu ocaziile. Cine trişează şi doar imită fără să îşi întrebe propria înţelepciune interioară, va trebui să aştepte mai mult pentru livrare. Şi, în definitiv, cine vrea acest lucru? Dar pentru că universul ne-ar putea indica când vrem să ne înşelăm pe noi înşine, facem acum o reclamaţie pentru toate livrările neîmplinite încă.

Cine doreşte să reclame împreună cu noi sper să găsească în această carte impulsuri variate, astfel încât, în curând, să poate pune problema cu întârzierile ele livrare la dosar.

Să presupunem deci că ai reclamat deja, dar poate fi vorba despre un caz special in care livrarea se mai lasă aşteptată. Atunci îi poţi transmite universului că ai dori un semn care să confirme primirea comenzii, faptul că a fost luată în lucru. Dacă pretindem cu hotărâre de la viaţă mereu doar ce este mai bun, într-un final va capitula şi chiar va livra ce este mai bun.

Află nevoile sufletului tău şi împlineşte-le. Atunci … dorinţele tale se vor împlini singure: pentru că tu eşti fericire, emani şi atragi fericire.

DETALII:

  • Cartea a apărut în martie 2009
  • Traducător: Eva Angelica Szabo
  • Cartea cuprinde 106 pagini în format 14×20.5cm
  • ISBN: 978-973-88368-3-9

CUMPĂRĂ cartea de aici.