ZYCLO, un actor extraterestru – STOC EPUIZAT

08/10/2014

DESCRIERE:

Deși este o ficțiune, aceasta carte prezintă prin tematica ei, conceptul Salturilor cuantice, în spațiu și timp, creat de același autor Burt Goldman, și prezentat umanității, prin programul Quantum Jumping. ( www.quantumsupermind.ro)

Cartea a fost reeditată sub titlul: Călătorul cuantic -Zyclo

*Zyclo este răpit de o entitate septidimensională care joacă un joc ce implică cele o sută de planete ale multiversului.ZYCLO

Trezindu-se propulsat în anul 1239, Zyclo este forţat să-şi folosească puterea pentru a seduce populaţia şi devine conducătorul a trei ţări. Misiunea lui este de a împiedica invazia mongolă a Europei, apoi continuă cu Mexicul aztecilor unde îl ajută pe Cortez prin arderea celor 11 corăbii ale sale, după care misiunea sa este de a-l ucide pe Stonewall Jackson pentru a se asigura că Nordul va câştiga războiul.

Aventurile sale cu Benjamin Franklin, Thomas Edison şi alţi conducători ai diverselor perioade fac din această carte o fantezie istorică uşurând şi eficientizând studiul diverselor perioade, fiind de asemenea o lectură captivantă.

Zyclo opreşte invadarea Europei de către hoardele de mongoli şi salvează Franţa şi Anglia.
Zyclo arde corăbiile lui Cortez pentru a învinge poporul aztec şi a apăra graniţele teritoriului care va urma să devină Statele Unite ale Americii.
Zyclo îl convinge pe regele Ludovic al paisprezecelea să susţină revoluţia coloniştilor americani.
Zyclo face singurul lucru care asigură învingerea confederaţiei şi salvarea Statelor Unite ale Americii.
Zyclo îi arată lui Thomas Edison cum să construiască reţeaua care va electrifica lumea şi va porni revoluţia industrială.

Ei bine, aţi prins ideea…*     Burt Goldman