Secretele minţii umane – STOC EPUIZAT

16/09/2010

Jose Silva – Un om extraordinar şi extraordinara sa metodă.

DESCRIERE:

Vei descoperi două beneficii majore pe măsură ce citeşti această carte. Primul, vei descoperi cum un om a folosit puteri ştiinţifice şi spirituale pentru a dezvolta o metodă care să îţi permită să îţi foloseşti mai mult mintea şi cum a folosit  acele puteri pentru a depăşi opoziţia ştiinţifică şi spirituală. Şi al doilea, vei afla tehnicile sale pentru atingerea obiectivelor „imposibile” şi declanşarea soluţiilor cele mai ingenioase la probleme „nerezolvabile”. Din acest punct de vedere, cartea este un volum despre cum să faci aceste lucruri şi în acelaşi timp şi o biografie. Te va învăţa să îţi transformi mintea într-o super-minte, conectând-o la însăşi sursa inteligenţei.

Jose Silva, fondatorul acestei metode, nu a avut nici măcar o zi de educaţie formală în viaţa lui. La vârsta de şase ani, el era susţinătorul familiei, vânzând ziare şi lustruind pantofi. El a mers chiar şi mai departe, devenind un om de afaceri de succes, un inventator şi un specialist în electronică, câştigând multe brevete în domeniu. În 1966, Jose Silva a prezentat public încununarea realizărilor sale – Sistemul Silva de Autocontrol Mental. Până astăzi, peste zece milioane de oameni din întreaga lume au urmat acest curs şi au aplicat principiile prezentate în acesta, pentru a-şi mări succesul profesional, fericirea personală şi sănătatea fizică şi mentală.

Secretele minţii umane este o lectură de neuitat. Te va inspira şi te va informa şi poate că îţi va schimba viaţa pentru totdeauna.