Terapia vieților trecute – STOC EPUIZAT

27/02/2015

terapiaAcest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: MODELAREA SUCCESULUI

DESCRIERE pentru titlul: TERAPIA VIEȚILOR TRECUTE

Crezi sau nu în conceptul vieților trecute, cu această carte vei afla că multe dintre problemele actuale pot fi rezolvate imediat prin retrăirea unei situații de viață din trecutul tău. Autorul te duce într-o călătorie metaforică pentru a provoca și a vă arăta cum să deblocați legăturile de disperare și înfrângere, ce apar uneori în viață.

Oamenii întreabă adeseori care sunt beneficiile terapiei vieţilor trecute şi dacă acestea chiar există. Pentru mine, este evident; mai întâi de toate, sunt vindecările la care trebuie să ne gândim, şi nu vorbesc numai de boală. Vorbesc și de vindecarea într-o relaţie, găsirea răspunsurilor, vindecarea unei afaceri, vindecarea motivării, pe scurt, terapia vieţilor trecute ar putea fi răspunsul la multe din problemele tale, deoarece terapia vieţilor trecute este una dintre cele mai bune metode de a rezolva probleme. O altă problemă ar fi cea a banilor. Oamenii cu probleme financiare găsesc adesea că răspunsurile vin dintr-o situaţie a unei vieţi trecute. Deci acest trecut al tău este valoros; este ceea ce te face persoana care eşti acum. Acţionezi şi reacţionezi datorită experienţei acelui trecut.

În acest program despre terapia vieţilor trecute vom presupune că atunci când mergi într-o viaţă anterioară care are un efect asupra celei prezente, obţii într-adevăr informaţii valoroase din acea viaţă anterioară. Vom presupune. Aceasta înseamnă că pur şi simplu ne închipuim că va funcţiona, şi vom accepta această idee. Poţi pune sub semnul întrebării acest concept mai târziu, dar dacă procesul îţi rezolvă problemele, îţi elimină limitările în viaţă, îţi îmbunătăţeşte sănătatea, îţi creează relaţii mai bune, şi te face să obţii ceea ce vrei, atunci foloseşte-l, şi păstrează-l ca fiind una din resursele tale.

La un curs Quantum Supermind Special susţinut de un instructor vei învăţa şi câteva meditaţii.  Aceste meditaţii sunt concepute să te ducă într-un loc la care poate că nu te-ai gândit niciodată, o viaţă diferită, un „tu” diferit. O viaţă anterioară. Toate vieţile tale anterioare au un efect asupra vieţii prezente. Tot binele pe care l-ai făcut în vieţile anterioare îşi face apariţie în această viaţă, la fel ca şi tot răul. Totul înseamnă dezvoltare, şi astfel te vei dezvolta.

BURT GOLDMAN

DETALII:

  • Numărul de pagini: 54
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-15-6
  • Traducerea din limba engleză: Onicatrad SRL
  • Titlul original: Past Life Teraphy

CUMPĂRĂ cartea de  aici.