Suntem vindecatori – STOC EPUIZAT

27/02/2015

suntem videcatori

Acest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: DIETA CUANTICĂ

DESCRIERE pentru titlul: SUNTEM VINDECĂTORI

Burt a studiat, învățat și folosit aproape toate metodele de vindecare, la fel de bine ca și alții, iar această carte este punctul culminant al cunoștințelor sale. Acum veți afla despre vindecarea fizică, mentală și a spiritului, așa cum a făcut-o el.

Rareori mă gândesc la sănătatea mea, eram aşa cum eram şi asta este tot. Boala şi doctorii pur şi simplu nu sunt parte din realitatea mea. Şi acum, la aproape nouăzeci de ani, mă duc la doctor o dată pe an ca să îmi spună ceea ce ştiu deja, că sunt bine.

Mă întreb despre sănătate, cum o obţin alţii, de ce nu o are toată lumea şi de ce oamenii au probleme în primul rând?
Dacă durata de viaţă şi sănătatea şi vigoarea pot fi extinse? Există un secret pentru sănătate şi longevitate? Poate fi el rezumat într-un capitol, sau poate pe o pagină sau într-un paragraf, şi chiar şi mai bine, un singur cuvânt?

Dacă sănătatea şi longevitatea ar putea fi rezumate într-un singur cuvânt, care ar fi acel cuvânt? Dar dacă cuvântul magic pentru sănătate nu este dorinţă, şi nu este expectanţă şi nu este convingere, ce a mai rămas? Utilizarea corectă a imaginaţiei este poarta către controlul atitudinii.

Dacă atitudinea ta este una care se concentrează pe boală, vei construi fără să vrei imagini ale bolii, pregătindu-ţi astfel corpul pentru boală, şi există o mare probabilitate să te trezeşti într-un ciclu continuu de boală.

Dacă atitudinea ta este de sănătate şi vigoare, şi este concentrată pe realizări şi creativitate, atunci vei merge în direcţia sănătății iar imaginaţia ta va clădi imagini de vigoare, energie şi sănătate.

Deci atunci, ai putea întreba, care este atitudinea corectă pe care s-o adoptăm pentru a avea o sănătate cum se cuvine? Citeşte mai departe şi îţi voi dezvălui cum să faci asta ușor și eficient pentru tine sau dacă ai vrea să ştii mai multe despre un nou program motivațional, mergi la adresa de internet www.quantumsupermind.ro şi poate vei găsi răspunsurile, dar care s-ar putea să te surprindă.

BURT GOLDMAN

DETALII:

  • Numărul de pagini: 73
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-16-3
  • Traducerea din limba engleză: Onicatrad SRL
  • Titlul original: We are all healers

CUMPĂRĂ cartea de  aici.