Sistemul ULTRAMIND ESP creat de Jose Silva -STOC EPUIZAT

05/01/2011

DESCRIERE:

FOLOSEŞTE-ŢI MINTEA PENTRU A GĂSI DRUMUL CĂTRE SUCCES

Gândeşte-te cum ar fi dacă ai avea un ghid care chiar ştie ce te aşteaptă şi care te-ar putea îndruma către succes, fericire şi reuşită.

SISTEMUL ULTRAMIND ESP creat JOSE SILVA” îţi arată cum să descoperi puterile incredibile ale minţii tale şi să le foloseşti pentru a te conecta cu o instanţă superioară şi obţine îndrumarea de care ai nevoie pentru a avea succes, a fi fericit şi împlinit.

José Silva credea că toată lumea are dreptul la succes, fericire şi împlinire. Îl deranja faptul că atât de mulţi oameni sunt nefericiţi, nu au succes şi nu sunt împliniţi. El a dezvoltat Sistemul Silva Ultramind ESP pentru a-i ajuta pe oameni şi să îşi împlinească destinele lor cele mai de succes.

José Silva este renumit pentru instruirea oamenilor să îşi acceseze din ce în ce mai mult abilităţile mentale. Sistemul Silva a ajuta milioane de oameni să îşi acceseze abilităţile înnăscute de intuiţie şi abilităţile mentale, folosindu-şi mintea într-un mod cu totul nou – la nivelul de frecvenţă alfa al creierului.

Acum în SISTEMUL ULTRAMIND ESP, pe care José Silva l-a creat chiar înainte de moartea sa, acesta ne învaţă cum să trecem de la gândirea în nivelul alfa la conectarea şi comunicarea cu o instanţă superioară – inteligenţa superioară.

În cartea „SISTEMUL ULTRAMIND ESP creat de JOSE SILVA” vei învăţa o serie de tehnici specifice de auto-control pentru a te ajuta să elimini oricare din obstacolele ce stau în calea succesului tău şi să poţi să îţi îndeplineşti mai bine misiunea ta în viaţă. Vei învăţa de asemenea cum să creezi un plan specific care să te ajute să îndeplineşti instrucţiunile pe care le primeşti de la inteligenţa superioară, instanţa ta superioară.

Odată ce te îndrepţi în direcţia cea bună, vei învăţa principiile lui José Silva care te vor ajuta să rămâi pe drumul tău către succes.

Aşa cum spune şi José Silva, acum este momentul să acţionezi, nu mâine.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 242
  • Formatul în cm. (l x L): 14.5 x 21
  • I.S.B.N.: ISBN 978-606-92529-3-2
  • Traducerea din limba engleză: George Radu Onică şi Livia Popescu Flitan
  • Titlul original: Jose Silva’s Ultramind ESP System

CUMPĂRĂ cartea de aici.