Puterea autocontrolului mental – STOC EPUIZAT

11/10/2009

DESCRIERE:

Programul autocontrolului mental cuprinde tehnici de rezolvare a problemelor pentru a te ajuta sa întelegi cum esti afectat de influente exterioare de-a lungul vietii. Vei afla, în aceste pagini, cai de a te elibera de influenta negativa a altora. Vei învmare_Puterea_autocontrolului_mental_Burt_Goldman_Editura_ESP_System_Timisoaraata sa iei decizii proprii cu privire la sanatate, destin, relatii, sanatate mentala si efectiv toate celelalte aspecte ale vietii tale. Tehnicile folosite au fost concepute, testate si corectate de sute de mii de participanti din întreaga lume.

Între copertile cartii Puterii Autocontrolului Mental vei gasi esenta unei vieti întregi de cercetare, studiu, gândire si îndrumare din partea celor mai laminate minti ale planetei. Vei gasi marile principii si concepte ale autocontrolului mental. Citind si însusindu-ti materialul, te vei schimba si vei evolua, aproape în mod magic.

Am scris aceasta carte în speranta ca toti cei care o citesc vor câstiga cel putin o treapta de aur, poate o perla sau un diamant, care i-ar putea ajuta sa aiba o viata mai buna, o viata de putere si succes. Daca am reusit macar într-o mica masura, a meritat sa fac aceasta calatorie.

“Voua va dedic aceasta carte si va doresc o viata din ce în ce mai buna.

Va doresc tot binele din lume. Fie sa aveti tot ceea ce va doriti, si sa va doriti tot ceea ce aveti.”

Burt Goldman

Noul sistem UltraMind al lui Jose Silva a aparut în 1999, fiind un sistem de ultima generatie, ce poate deveni urmatorul mare program de autoperfectionare / evoluare umana. Pentru ca realmente te perfectionezi si evoluezi. Dar mai mult decât atât, este vorba de luarea deciziilor – decizia corecta. Vei vedea ca toate lucrurile rele din viata ta vin de la luarea unei decizii gresite, iar lucrurile bune din viata ta vin de la luarea unei decizii bune. Ceea ce vei descoperi dupa ce vei merge la cursul UltraMind al lui Jose Silva este ca vor spori puterile tale intuitive si vei lua din ce în ce mai multe decizii bune.

Aceasta este o resursa care ti-ar putea face restul vietii – partea ce mai buna a vietii tale.

Adresa website-ului Sistemului UltraMind al lui Jose Silva este: www.silvaultramind.ro.

DETALII:

  • Numarul de pagini: 278
  • Formatul în cm. (l x L): 14,5 x 20,5
  • I.S.B.N.: 978-973-88368-0-8
  • Traducator: Gianina-Ani Kiss
  • Titlul original: The Power of Self Mind Control

CUMPĂRĂ cartea de aici.