Puterea Lunii Noi – STOC EPUIZAT

22/01/2015

LUNAAcest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: UN ÎNGER ALĂTURI DE MINE

DESCRIERE pentru titlul: PUTEREA LUNII NOI

Toate lucrurile atrag alte lucruri. Este o simplificare a legii lui Newton, a gravitației, dar corectă în esența ei. Soarele atrage și menține pe orbită toate planetele din Sistemul nostru Solar. Fiecare lună de la fiecare planetă are o orbită proprie, prin atragerea ei față de planeta gazdă.

Cu această lucrare, sper să-ţi clarific un aspect prea puţin cunoscut. Prin combinarea puterii de atracție gravitațională a Lunii și Soarelui, la momentul potrivit, și cu abilitățile de control mental, poți folosi o mai mare putere, pentru a atrage lucrurile pe care le dorești să vină la tine.

Pescuitul este mai bun în cele trei zile de creştere ale Lunii Noi; vânătorii prind mai mult vânat în aceleaşi trei zile; rănile se vindecă mai repede în timpul creşterii Lunii Noi pentru că circulaţia sângelui este stimulată; oceanul se ridică şi produce cele mai uriaşe fluxuri în timpul creşterii Lunii Noi; oamenii buni sunt şi mai buni în timpul acestei perioade iar oamenii răi devin şi mai răi. Cu alte cuvinte, creşterea Lunii Noi afectează practic aproape toate lucrurile de pe planeta Pământ. Sună ca ceva dintr-o carte SF? Ei bine, nu este. Acesta este de fapt un adevăr ştiinţific. Faptul ce reiese de aici este că Luna, în special în timpul fazei când se află între Pământ şi Soare, are o puternică atracţie asupra tuturor lucrurilor de pe Pământ. Știind asta o poţi folosi în avantajul tău.

Când utilizezi această undă de energie creată de masa Lunii şi o controlezi chiar într-o mică măsură, ai o mai bună şansă de a-ţi vedea ţelurile şi dorinţele îndeplinite. Prin utilizarea acestei forme de energie, care vine dintr-o anume fază a Lunii, ai la dispoziţie o resursă nouă şi puternică.

BURT GOLDMAN

DETALII:

  • Numărul de pagini: 54
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-12-5
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: How to unlock and use the Power of the New Moon

CUMPĂRĂ cartea de  aici.