Motivarea prin hipnoză – STOC EPUIZAT

27/07/2015

SUCCESUL ESTE O CĂLĂTORIE, NU O DESTINAȚIE!

Motivarea prin HIPNOZA

DESCRIERE

Eşti o persoană de succes acum, altfel nu ai sta să citeşti această carte. Depinde de tine dacă vei fi o persoană de succes într-o o zi, o lună sau un an de acum înainte. Hotărăşte-te. Ia o decizie şi apoi acţionează pentru a avea o viaţă mai plină de succes. Trebuie să conştientizezi succesul. Să dezvolţi atitudinea corectă. Abia atunci vei obţine de la viaţă ceea ce investeşti în ea.

Trebuie să credem în noi înşine şi în ideile noastre. Dacă credem şi avem încredere cu adevărat în ideile şi abilităţile noastre, le vom pune în practică, obţinând ceva de valoare din ele. Orice realizare a oamenilor a început ca un gând, iar noi vedem doar o parte din miliardele de gânduri sau idei iniţiate de oameni: cele asupra cărora s-a şi acţionat. „Imagine plus acţiune egal rezultate.”

Merită să alocăm câteva minute în care să ne întrebăm: „A cui viaţă am de gând să o trăiesc?” Vei recrea oare vieţile părinţilor tăi, sau vei crea o viaţă nouă, proprie? O persoană de rând respectă uşor modelul creat de familie, pe măsură ce trece de la copilărie la maturitate. O persoană care urmăreşte să aibă succes hotărăşte să îşi construiască propriul stil de viaţă, indiferent de vârsta sa.

Toţi oamenii au nevoie să fie capabili să îşi creeze propriile vieți pozitive, iar acest lucru se obţine din punerea în practică a metodei de conştientizare a timpului prezent, abilitatea de a te concentra pe sarcina curentă, indiferent că este vorba de muncă sau joacă. Va fi o modalitate de a deveni mai eficient şi de a depăşi confuzia din gândurile şi activităţile tale; o modalitate de a elimina teama, îngrijorarea sau confuzia.

Îi sfătuiesc atât pe practicienii începători, cât şi pe cei consacraţi, din profesia noastră să facă din cartea HYPNOmotivaţia o parte integrantă a planurilor lor de carieră. Conţine sfaturi bune despre cum să desfăşori această afacere, cât şi despre viaţă în general. Şi partea cea mai bună este că a fost scrisă de autori care au folosit principiile şi sunt dovada vie că ceea ce spun ei funcţionează—funcţionează cu adevărat.

Donald J. Mottin, VP, DNGH, CMI, OB

HYPNOmotivaţia, ce carte plină de inspiraţie! M-a învăţat că atunci când pare imposibil să ajungi la capătul călătoriei, trebuie doar să mai faci un pas.

Jacob Bimblich, BA, CH, OB 

HYPNOmotivaţia este standardul de aur al îndrumării profesionale, o comoară de scrieri înţelepte şi inspiraţionale. Toţi hipnotiştii vor vrea să achiziţioneze şi să citească această comoară de informaţii şi apoi să mai cumpere câteva exemplare şi să le dăruiască prietenilor, familiei şi clienţilor lor preferaţi.

Wendy Packer, RN, BCH, CI, OB

Compilaţia HYPNOmotivaţia, de Dr. Dwight Damon şi Patricia MacIsaac se numără printre cărţile mele preferate. Îi vorbeşte practicianului hipnotic despre bucuria şi satisfacţia pe care le oferă această profesie. Plină de sfaturi ajutătoare, de mementouri utile şi de îndrumare profundă, este cu adevărat o sursă de inspiraţie pentru toţi hipnotiştii din lume.

Rev. C. Scot Giles, D.Min., BCC, DNGH

De ce este atât de dificil să mă ridic şi să mă urnesc din loc? Şi când mă urnesc din loc, de ce nu reuşesc să finalizez călătoria? Dr. Damon şi Pat MacIsaac nu numai că ne răspund la aceste întrebări, dar ne oferă şi metodele necesare pentru a ne umple de energie, a ne stabili obiectivele şi a le realiza numaidecât. Motivatorii tăi subconştienţi te aşteaptă în HYPNOmotivaţia!

Anthony F. DeMarco, LL.B., DNGH, OB

DETALII:

  • Numărul de pagini: 131
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-29-3
  • Traducerea din limba engleză: Bianca Popescu
  • Titlul original: HYPNOmotivation – Succes is a journey, not a destination

CUMPĂRĂ cartea de  aici.