Hipnotismul – o profesie. Evoluția terapiei prin hipnoză în secolul XX. -STOC EPUIZAT

27/07/2015

hipnotismul_dwight_damon

DESCRIERE:

Noi toți avem responsabilitatea de a fi implicați în mod activ în toate ocupațiile și în viețile noastre opunând rezistență împotriva oricărei tentative de restricționare a alegerii noastre de a gândi. Puterea speciei noastre nu constă în conformism și uniformitate, ci în individualitate și unicitate.

Dr. Dwight Damon a creat o capodoperă de informații și ne-a adus la cunoștință frământările și zbuciumul predecesorilor noștri din ultimele două secole.
Această lucrare magnifică este noul standard al istoriei hipnozei. Acoperă spațiile libere și segmentul recent al vieților și ocupațiilor noastre, care nu a fost consemnat până acum. Aceasta este o publicație pe care o vom prețui pentru totdeauna.
Virgil Hayes

Bine ai venit, dragă cititorule, în lumea unor amintiri de-o viață despre hipnoză. Pe măsură ce vei citi această carte, vei experimenta creșterea noastră ca profesie separată și distinctă în ultimii mai bine de 60 de ani. Vei avea șansa să întâlnești eroii, personajele negative și caracterele care au jucat un rol important în istoria noastră contemporană.
Dar, mai presus de toate, sper că vei dobândi o apreciere mai bună a felului în care am ajuns la statutul prezent ca profesie și a cât mai avem de realizat în viitor.
Dwight F. Damon

DETALII:

  • Numărul de pagini: 278
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-28-6
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: Hipnotic Recollections – The History of the Development of Hypnotism As a Separate and Distinct Profession in the 20th Century

CUMPĂRĂ cartea de  aici.

Wrap Up

Pros

Cons