DIETA CUANTICĂ – Suntem toți vindecători – STOC EPUIZAT

22/09/2014

DESCRIERE: Cartea a fost reeditată cu acelasi titlu.

dieta_cuantica

Pot să îţi dau cea mai bună dietă din lume în doar trei cuvinte. O metodă de control al greutăţii pe care sunt bazate miile de cărţi diferite despre diete. Toate dintre ele. Aceste cuvinte sunt: MĂNÂNCĂ MAI PUŢIN.
Uşor de zis, greu de făcut. Toată lumea ştie că este logic dacă mănânci mai puţin, îţi poţi controla greutatea. Dar cum?
Cu ajutorul acestei cărți vei afla cum poți folosi puterea ascunsă a minţii, pentru a pune în practică conceptul de numărare a caloriilor şi de a mânca mai puţin.
(Secretul dietei cuantice, scris de Burt Goldman)
Eşti sănătos? Ai o bunăstare fizică şi mentală?

Eşti liber de boală şi durere şi ai funcţii fizice şi mentale normale?
Sănătate înseamnă că eşti întrucâtva activ şi ai vitalitatea care să te mâne către şi prin lucrurile care te interesează. Sănătate înseamnă că ai poftă când mănânci, să te bucuri de hrană şi să fii moderat în cantitatea pe care o consumi şi cu o cheltuială de energie. Sănătate înseamnă de asemenea că îţi este poftă şi de viaţă.

Care este răspunsul?

Există un răspuns pentru a menţine o sănătate bună şi vitalitate? Dacă sănătatea şi longevitatea ar putea fi rezumate într-un singur cuvânt, care ar fi acel cuvânt?
De fapt, răspunsul se găseşte în ultimul curs din seria Quantum, numit Quantum Absolution (Iertarea cuantică), care îți oferă o cale rapidă şi uşoară pentru a ajunge în tărâmul stării de bine. Citeşte mai departe şi în curând îţi voi dezvălui Cuvântul, sau dacă ai vrea să ştii mai multe despre iertare mergi la www.quantumsupermind.ro şi vei găsi răspunsurile care s-ar putea să te surprindă.