Cufărul minţii

21/03/2014

DESCRIERE:

Cufarul mintii

Aceasta este o „altfel” de carte menită să te ajute să evoluezi. Poţi păstra acum în mintea ta un „cufăr” cu materiale, ce conţine 41 de tehnici specifice, concepute a fi folositoare în toate aspectele din viaţa ta.

Vei putea crea o viaţă mai bună, utilizând aceste concepte unice: „tehnicile cufărului minţii”- MIND BOX scrise şi prezentate de BURT GOLDMAN.

Toate tehnicile din acestă carte au fost prezentate şi utilizate, la seminariile internaţionale, timp de peste douăzeci de ani.

Acestea sunt simple, eficiente, şi uşor de înţeles; chiar dacă uneori nu funcţionează la fel pentru toată lumea. Dar dacă foloseşti oricare dintre acestea şi funcţionează pentru tine, viaţa ta se va schimba în bine.

Obişnuieşte-te să apelezi la căte o tehnică pentru orice situaţie ivită în viaţă.

Tehnicile cufărului minţii sunt concepute să acopere toate problemele din viaţa ta, inclusiv pentru găsirea scopului în viaţă.

Răspunsul la a-ţi găsi scopul în viaţă este să simţi. Experimentează cât de multe poţi şi nu doar că vei găsi scopul tău în viaţă, ci vei fi cufundat în el. Ce ar trebui să experimentezi? Alege un subiect, experimentează-l. Asta nu înseamnă că trebuie să fii bun la acel lucru, înseamnă doar că trebuie să îl faci. Dar ce profesie ar trebui să urmezi, care este calea cea bună?

Indiferent ce alegi, fă tot ce poţi ca să fii entuziasmat că faci acel lucru. Provoacă-te pe tine însuţi, concurează cu tine însuţi. Indiferent ce alegi să experimentezi, stabileşte o bază de referinţă şi în fiecare dimineaţă când te trezeşti, fii hotărât să îmbunătăţeşti orice referinţă ai stabilit anterior.

Fie ca restul vieţii tale să fie partea cea mai frumoasă a acesteia.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 223
  • Formatul în cm. (l x L): 14,5 x 21
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-01-9
  • Traducerea din limba engleză: Livia Popescu-Flitan, George Radu Onica
  • Titlul original: Mind Box

CUMPĂRĂ cartea de  aici.