Controlul mental – Noua dimensiune a gândirii umane

13/11/2012

DESCRIERE:

Multe dintre descoperirile remarcabile din istorie au fost făcute atunci când creatorii au dat „din întâmplare” peste evenimente care i-au condus către realizarea unor contribuţii extraordinare la progresul umanităţii. Aşa a fost şi în cazul lui Jose Silva, care în 1944, încercând să ridice nivelul IQ la copii săi, a găsit elemente uluitoare de ESP. Aceasta a fost scânteia care a aprins o căutare de o viaţă şi l-a condus către numeroşi ani de cercetare neobosită care, în cele din urmă, a dat naştere la ceea ce este cunoscut azi în multe părţi ale lumii ca fiind Controlul Mental Silva.Controlul Mental - Emilio Guzman

Pe o altă cale, Emilio Guzman, autorul acestei cărţi, încerca primul său experiment în telepatie în 1928, între California şi New York. Aşa a început un drum lung de preocupări legate de lumea subiectivă, care l-a condus către câştigarea unei reputaţii solide ca scriitor pe această temă.

Acestor două drumuri le-a fost destinat să se întâlnească. Atunci când s-a întâmplat acest lucru, Emilio Guzman, recunoscând imediat importanţa muncii în domeniul Controlului mental, a îmbrăţişat mişcarea cu entuziasm. Într-o afirmaţie făcută pentru revista LIFE, el a comentat:

Nu există nicio îndoială că Jose Silva va intra în istorie ca un descoperitor important prin faptul că a adus elemente transcendentale în Noua Fază a Evoluţiei Umane, care răsare în acest secol.

Creaţia lui Silva a produs un sistem de control al energiilor care sunt eliberate în nivelul alfa al creierului fapt ce poate contribui la salvarea lumii, care se află faţă în faţă cu un dezechilibru  creat de tehnologie. O lume aflată sub influenţa cuceririlor materiale şi-a pierdut calea şi cheia către regatele interioare.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 157
  • Formatul în cm. (l x L): 14,5 x 21
  • I.S.B.N.: 978-606-92925-5-6
  • Traducerea din limba engleză: Daniela Costea
  • Titlul original: MIND CONTROL – New Dimension of Human Thought

CUMPĂRĂ cartea de  aici.