Comunicarea subiectivă – STOC EPUIZAT

27/02/2011

Şi tu poţi dezvolta această abilitate.

DESCRIERE:

Comunicarea subiectivă este o abilitate naturală pe care toţi oamenii de succes o au în comun.

Comunicarea subiectivă este un ”secret al succesului” pe care oamenii s-au străduit să-l descopere de mii de ani, dar care a rămas încă ascuns din cauza celor care l-au avut, care nu au realizat că modul prin care funcţionau era diferit de

modul de funcţionare al majorităţii, iar cei care nu l-au avut l-au considerat improbabil şi s-au îndoit de existenţa acestuia.

În această carte, vei învăţa de ce imaginaţia nu este folosită numai pentru a te face să crezi, dar este folosită şi ca un instrument de comunicare.

Vei învăţa exact ce este inteligenţa umană, şi ce este mintea, şi cum funcţionează în altă dimensiune – invizibila ochiului uman – unde facem schimb de informatii vitale care ajuta la imbunatatirea relatiilor noastre, a deciziilor noastre, creand abilitati, si sansele noastre pentru succes si fericire in aceasta viata.

Nu a existat nicio carte, ca aceasta, care să dezvăluie misterul şi care explică în limbaj simplu ce este cu adevărat acest fenomen numit ESP şi cum poţi să înveţi să-l foloseşti ca şi oamenii de succes din lumea noastră.

Este meritul tău ca fiinţă umană. Foloseşte-l.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 54
  • Formatul în cm. (l x L): 14.5 x 21
  • I.S.B.N.: ISBN 978-606-92529-5-6
  • Traducerea din limba engleză: Sergiu Mihai Haţegan
  • Titlul original: Subjective Communication

CUMPĂRĂ cartea de aici.