Apel de urgență către Univers – STOC EPUIZAT

28/11/2010

AVANTAJELE APELULUI CĂTRE UNIVERS

„Era timpul ca un scriitor să aducă în discuţie sursa de unde au venit oamenii – celălalt nivel – pentru a stabili o legătură mai strânsă, mai directă cu aceasta.”

– José Silva, fondator al Sistemului Silva –

DESCRIERE:

Apel de Urgenta catre UniversAstăzi poţi să începi să îţi transformi visele în realitate. Ai putea râde şi spune în sinea ta, „Sigur, sunt doar vise.” Ai perfectă dreptate.

Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că vizualizarea relaxată, cunoscută ca fiind visarea cu ochii deschişi, activează emisfera dreaptă a creierului tău. Emisfera dreaptă este esenţială pentru vindecare, creativitate, rezolvarea problemelor şi ca să poţi să te bucuri de relaţii pline de însemnătate. Chiar mai important, ea este legătura ta cu nivelul spiritual. Procesul este simplu – poti obţine răspunsuri cu emisfera dreaptă.

Apel de urgenţă iti arata linia ta directă către o lume unde nu există ton de ocupat. Ghidul tău aşteaptă să preia cererile tale, 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

Dr. Robert B. Stone, este autor şi co-autor al peste 80 de cărţi, cu un tiraj de peste un milion de exemplare. Este absolvent al Massachusetts Institute of Technology, membru al MENSA (ce cu[rinde 2% din toate persoanele din lume cu cel mai mare Coeficient de Inteligenţă),  şi a fost ales membru al Academiei de Ştiinţă din New York.

DETALII:

  • Numărul de pagini: 195
  • Formatul în cm. (l x L): 14.5 x 21
  • I.S.B.N.: ISBN 978-606-92529-1-8
  • Traducerea din limba engleză: George Radu Onică
  • Titlul original: Celestial 911

CUMPĂRĂ cartea de aici.