12 Puteri ale vieții – STOC EPUIZAT

18/06/2015

12 PUTERI DETALII: (împreună cu VZIUNEA DE AUR)

Acest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: VIZIUNEA DE AUR

Creierul este ca un instrument fizic, în timp ce mintea este un instrument mental. Puterea vine din înțelegerea diferenței dintre cele două. Îți voi explica aceasta într-o varietate de feluri, dar poate că cea mai bună metodă de înțelegere este folosirea tehnologiei moderne ca exemplu. Creierul poate fi comparat cu calculatorul tău.

Când cumperi un computer, nu este nimic pe el, este gol. Apoi programezi unitatea de disc și adaugi tot felul de informaţii pe calculatorul tău. Materialul pe care îl adaugi în calculatorul tău este ca şi mintea ta. Materialul poate fi schimbat, dar unitatea de disc nu. Îţi poţi reprograma calculatorul prin simpla rescriere a unui program vechi sau prin ştergerea acestuia şi instalarea unui program nou.

Este similar și cu creierul, cu o singură excepție remarcabilă.
Pentru reprogramarea creierului este nevoie să liniștești mulțimea gândurilor care vin în mod constant. Alfa este o stare mentală a conștiinţei. Noi o numim starea alfa, zona de antrenare a puterii minții.

Sper şi am încredere că ai primit o resursă puternică prin această carte despre cele 12 Puteri ale Vieții, care conține cele mai bune sfaturi ale mele. Îți doresc toate cele bune, întotdeauna.
Burt Goldman

DETALII:

  • Numărul de pagini: 100
  • I.S.B.N.: 978-606-8606-26-2
  • Traducerea din limba engleză: Patricia Bucko
  • Titlul original: The Powers of Life

CUMPĂRĂ cartea de  aici.